Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΓΛΥΚΙΣΜΑ Η ΧΑΡΑ




ΓΛΥΚΙΣΜΑ Η ΧΑΡΑ

ΥΛΙΚΑ

1 οκά απλή καρδιά
2  κιλά ήσυχη συνείδηση
½  οκά χαρούμενο πρόσωπο
200  γραμ. αγάπη
2 φλιτζάνια γέλιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνετε στην κατσαρόλα του εσωτερικού σας κόσμου την ήσυχη συνείδηση και την απλή καρδιά. Τα δουλεύετε πολύ καλά ώσπου ν’ ασπρίσουν, να φουσκώσουν και να γεμίσουν ολόκληρη την κατσαρόλα. Προσθέσετε τότε την αγάπη και το γλυκό σας παίρνει ένα ωραίο ρόδινο χρώμα.  Τότε ρίχνετε το χαρούμενο πρόσωπο και το γέλιο.

Προσέχετε όμως πολύ καλά στο δούλεμα γιατί ένα κατσούφιασμα μπορεί να κόψει το γλυκό σας. Βάζετε το γλυκό στο ταψί της ψυχής, το στρώνετε με την κουτάλα της θέλησης και το ψήνετε στο φούρνο της υπομονής. Το σερβίρετε. Όσοι έφαγαν το γλύκισμα αυτό ομολογούν ‘ότι το κύριο χαρακτηριστικό της γεύσης του, είναι η ψυχική γαλήνη.



Το παραπάνω μπορείτε να το βρείτε στο βιβλίο Ελληνική Χορτοφαγία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου